Prijavi se

Neveljaven e-naslov

Vnesite geslo

Prijava ni uspela.
Preveri podatke in poizkusi ponovno.Narejeno v Sloveniji
 
Že od leta 1987.
04/59 55 200
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Brezplačno krajšanje hlač

Brezplačno krajšanje hlač

Vse hlače so podaljšane, zato jih brezplačno krajšamo

Že od nekdaj izdelujemo nesorazmerno dolge hlače. Tako pridejo na račun vsi dolgini (primer), ki imajo nemalokrat težave pri iskanju hlač. Pri otrocih daljše hlačnice večinoma niso ovira, saj kar naprej rastejo. Nenazadnje pa...

Hlače lažje skrajšamo, kot podaljšamo :)

Takojšnje ali kasnejše krajšanje - oboje je brezplačno

Časovne omejitve ni. Dolžino lahko uredimo takoj ob nakupu, lahko pa jih kasneje prinesete ali pošljete nazaj ter hlače skrajšamo takrat.

Če želite, da vam ob spletnem nakupu hlače skrajšamo, enostavno izpolnite polje za krajšanje hlač preden izdelek dodate v košarico.

V primeru, da hlače kupite v naši trgovini, bomo hlače skrajšali najkasneje do naslednjega delovnega dne. Še namig: povprašajte, ali je krajšanje mogoče takoj, kajti če nam čas dopušča, jih skrajšamo že pol ure po nakupu.

 

Kako izmeriti dolžino hlač?

leny-krajsanje-navodila

Pri krajšanju se orientiramo na celotno dolžino hlač, ker jo je najlažje izmeriti. Enostavno izmerite stransko razdaljo med vrhom pasu in koncem hlačnice.

 

 

Košarkar, hlače in neprecenljiv nasmeh

V trgovino Leny je po hlače prišel košarkar, ki je bil visok več kot 2 metra (točne višine ne vemo, vemo le da smo ga vsi gledali navzgor:). Povedal je, da je naveličan težav s hlačami, saj so mu kakopak vse prekratke. Z veseljem smo mu sešili hlače po naročilu, ki so bile daljše od ponedeljka. Za vsak slučaj smo dodali še nekaj centimetrov ekstra, saj je bolje krajšati predolge hlače, kot imeti prekratke. Nasmeh na košarkarjevem obrazu - ko je prvič v življenju oblekel predolge hlače - je bil neprecenljiv.

 

 

Slovenski regionalno razvojni sklad