Prijavi se

Neveljaven e-naslov

Vnesite geslo

Prijava ni uspela.
Preveri podatke in poizkusi ponovno.Narejeno v Sloveniji
 
Že od leta 1987.
04/59 55 200
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Roma-Tex hlače

Roma-Tex hlače

Še vedno lahko kupite Roma-Tex hlače

Že pred časom smo našo ponudbo razširili s prevzemom večine Roma-Tex krojev. V preteklih desetih letih smo izdelovali hlače za podjetje Roma-Tex. Ker so z letom 2010 svojo prodajalno hlač zaprli, smo se odločili da vseeno nadaljujemo proizvodnjo in prodajo njihovih krojev.

 

Tako lahko vsi zvesti kupci še vedno kupite enake kroje hlač kot ste jih pred leti. Edini razliki sta sodobni materiali ter našitek proizvajalca.

 

Kako prepoznati kroj, ki ga nosite?

Hlače je najenostavneje kupiti če že veste kateri kroj vam ugaja. Na samih hlačah ime kroja (npr. Igor, Jure, Paris, London...) ni navedeno. Da bi kupili enake hlače kot jih že imate, si oglejte okrasen šiv na zadnjih žepih. Namreč, šivi na zadnjih žepih so unikatni glede na kroj in se v zadnjem času skoraj niso spremenili. Ko poznate obliko okrasnega šiva, si oglejte naše modele ter poiščite tistega z enakim šivom.

 

Ker kroje stalno posodabljamo, se lahko pripeti da okrasen šiv ni več enak kot je bil nekoč. Torej, če ne najdete kroja s podobnim okrasnim šivom, vam lahko pomagamo na dva načina:

  • pokličite nas na 04/59 55 200 in opišite okrasen šiv
  • na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. nam pošjite sliko okrasnega šiva

Nekateri šivi so se skozi vsa ta leta malce spremenili, zato vam bomo znali svetovati kateri kroj iščete.

 

 

Slovenski regionalno razvojni sklad