Prijavi se

Neveljaven e-naslov

Vnesite geslo

Prijava ni uspela.
Preveri podatke in poizkusi ponovno.Narejeno v Sloveniji
 
Že od leta 1987.
04/59 55 200
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Varstvo os. pod.

Varstvo osebnih podatkov

 

S samovoljno prijavo na elektronske novice izjavljate, da razumete in se strinjate s spodnjimi trditvami, ki so skladne s trenutno veljavno zakonodajo nanašajočo se na varovanje osebnih podatkov (GDPR in ZVPot-1).

 

 

Upravljalec osebnih podatkov:Gomstar d.o.o., Zavrh pod Šmarno goro 12A, 1211 Ljubljana Šmartno, tel.: 00386 4 59 55 200 , email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Gomstar d.o.o. v skladu z 37. členom Splošne uredbe pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO) ne potrebuje.

 

S samovoljno prijavo na elektronske novice izjavljam, da dajem izrecno privolitev za obdelavo svojih osebnih podatkov za prejemanje splošnih novic. Pošiljamo jih zgolj nekajkrat na leto in vsebujejo novosti, ugodnosti podjetja Gomstar d.o.o..

 

Vrsta vaših osebnih podatkov, ki jih ob prijavi na novice upravljamo so ime, priimek ter elektronski naslov.

Uporabljen komunikacijski kanal je zgolj elektronska pošta. Drugih načinov obveščanja o splošnih novicah (telefon, SMS, navadna pošta, ...) ne uporabljamo in jih niti ne omogočamo.

 

S samovoljno prijavo na elektronske novice soglašam, da se moji navedeni osebni podatki uporabljajo za namene obveščanja o splošnih novicah po elektronski pošti.

 

Zavezujemo se, da bomo osebne podatke upravljali in obdelovali zgolj v okviru obveščanja o splošnih novicah po elektronski pošti do preklica privolitve. Vsak posameznik lahko v vsakem trenutku prekličem uporabo svojih osebnih podatkov na isti način kot je bila privolitev za obdelavo dana. Poleg tega lahko prekličete uporabo svojih osebnih podatkov in s tem tudi prejemanje splošnih novic po elektronski pošti še v svojem uporabniškem profilu na strani www.leny.eu ter v vsakih elektronskih novicah, ki bodo poslane na vaš elektronski naslov.

 

Seznanjen/a sem, da imam glede osebnih podatkov, ki se nanašajo name, pravico seznanitve, dopolnitve, popravka, omejitve obdelave, izbrisa, prenosljivosti in ugovora (vključno s pravico do pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu in sodnim varstvom pravic). Podrobnejše informacije o tem, kako ravnamo z osebnimi podatki, so vam na voljo v naših Splošnih pogojih zasebnosti.

 

 

Slovenski regionalno razvojni sklad